אינטו
אינטו
הסיפור שלנו
אינטו היא קודם כל סוג של חלום או משהו שבוער בי כבר שנים והחלטתי פשוט לעשות כבר.
אני טל, אני ארכיטקט תכנה במקצועי וב-15+ שנים האחרונות עסקתי במודיעין ובתפקידים מגוונים בשוק ההייטק.
בתפקידי האחרון שימשתי כארכיטקט ראשי של חברה בשם קנשו/Kenshoo, חברה שאני גאה להיות מראשוני עובדיה, מרגיש שהיא ביתי השני במובנים רבים וחברה בה גדלתי והשקעתי ממירב זמני ומרצי בשנים האחרונות.
ההתעסקות בטכנולוגיה היא אהבה גדולה שלי, ההתעסקות בהדרכה היא אהבה נוספת שמלווה אותי מימי תנועת הנוער ועד היום. גם כשמילאתי תפקידים טכנולוגיים, תמיד היה בהם מרכיב מרכזי של ניהול, ליווי והדרכה.
אז מה כל כך בוער? מה החלום?
תמיד הרגשתי שישנם מספר דורות שדי זנחנו בזמן שהטכנולוגיה התקדמה וממשיכה להתקדם בקצב הולך וגדל.
אני מניח שאם אתם בני הדורות הללו, אתם מבינים אותי לגמרי, ואם אתם בני דורי (או מעט צעירים או מבוגרים יותר) אתם חווים את זה דרך ההורים, סבא סבתא, משפחה, מכרים.
הרי בכל ארוחת שישי משפחתית, תמיד תעלה מתישהו לפחות שאלה טכנית אחת: "קפץ לי איזה חלון בטלפון, אני רוצה שתסתכל על זה שנייה", "הגודל של הטקסט נהיה קטן מידי", "איך אני יכולה לשמוע מוסיקה בטלפון?", "הטלפון צועק עלי שאין מקום" והרשימה עוד ארוכה.
אני חוקר וקורא על הנושא כבר שנים רבות, על מנת לנסות ולהבין את עיקרי הסיבות לאתגר ומהם לנסות ולבנות סט של כלים.
סט של כלים שתפקידם להפיג לדורות אלה את הפחד, ללמד את "תורת הניסוי וטעייה" באמצעותה לומדים כיום טכנולוגיות, להקנות את האינטואיציות שכיום טבועות בדורות הצעירים על ידי תרגול ועוד...
בקיצור, לאפשר לכולם ללמוד ולעמוד בקצב.
אבל לא ללמוד רק אפליקציה או טכנולוגיה ספציפית כמו פייסבוק או גוגול פוטוס, אלא ללמוד ולתרגל את "כללי המשחק" והאינטואיציות שחוזרות על עצמן בכל הטכנולוגיות/אפליקציות/אתרים ועל ידי כך לאפשר לכל אחד ללמוד לבד.
כך, כשיצאו 5 אפליקציות חדשות לשוק (בזמן שאנחנו למדנו אחת אחרת...) נרגיש בטוחים ויהיו לנו הכלים ללמוד אותה לבד.
איך?
על ידי שילוב של חינוך וטכנולוגיה. הקורסים שלנו הינם יריית הפתיחה והקרקע שלנו ללמוד מכם, הצרכנים.
במקביל, אנחנו מפתחים כלים טכנולוגיים שעוזרים לנו בהעברת הקורסים ובתרגולים וכלים שעוזרים לכם היכן שהשימוש אינו נוח או אינטואיטיבי מספיק.
אז זה החלום וזה הסיפור :)